Social Icons

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

PS4 Ποια παιχνίδια δεν πρέπει να χάσετε !!!

Μετά από την ανακοίνωση των παιχνιδιών PS4 για το νέο σύστημα, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να φτιάχνετε τη δική σας λίστα με αυτά που θέλετε να αποκτήσετε.
Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το PlayStation 4 στο PlayStation Meeting 2013 στη Νέα Υόρκη, ακολούθησε μια σειρά παιχνιδιών που υποσχέθηκε να μας προσφέρει νέους κόσμους, έντονες εμπειρίες και ευφάνταστους τρόπους παιχνιδιού. Παρακάτω θα βρείτε ολόκληρη τη λίστα με τα παιχνίδια, η οποία συνεχώς ανανεώνεται όσο αποκαλύπτονται νέοι τίτλοι.
Προσθέστε τη σελίδα στους σελιδοδείκτες σας ή σημειώστε τα παιχνίδια που βλέπετε σε ένα χαρτάκι και κολλήστε το στο ψυγείο. Στο κάτω-κάτω, έτσι θα είστε πιο σίγουροι ότι δεν θα σας ξεφύγει κάποιος τίτλος από το Διαδίκτυο.
Assassin's Creed IV Black Flag
Ubisoft Montreal

Θυμάστε το Haytham Kenway, τον χαρισματικό Ναΐτη που πρωταγωνίστησε στην αρχή του Assassin's Creed III; Λοιπόν, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τον πατέρα του, Edward, καθώς ο επόμενος σταθμός στην περιπετειώδη σειρά είναι η γεμάτη πειρατές Καραϊβική. Θα διαπιστώσετε γιατί η χρυσή εποχή της πειρατείας σημαδεύτηκε από το χαρακτηριστικό, κόκκινο χρώμα του αίματος.

Battlefield 4
Blacklight: Retribution
Call of Duty: Ghosts
Contrast
Daylight
deep down

Destiny
Bungie

Μετά το Traveller ήρθε το Collapse. Οι άλλοτε περήφανες πόλεις της Γης στέκουν πλέον ρημαγμένες στο έλεος θανάσιμων εχθρών. Εσείς, ως φύλακας, καλείστε να προστατεύσετε την τελευταία ασφαλή πόλη του κόσμου. Θα πρέπει να την υπερασπιστείτε πάσει θυσία σε αυτόν τον ανοιχτό, άλλοτε εξελισσόμενο κόσμο.

Diablo III
Doki-Doki Universe
Don't Starve

#DRIVECLUB
Evolution Studios

Οι αγώνες ταχύτητας σε πρώτο πρόσωπο ξεχωρίζουν στο PS4, με το νέο φιλόδοξο τίτλο από την εταιρεία ανάπτυξης της σειράς MotorStorm να βρίσκεται στη γραμμή εκκίνησης. Φτιάξτε μια ομάδα με άλλους τρελαμένους για τα αυτοκίνητα, πάρτε μέρος σε πραγματικές δοκιμασίες για να τεστάρετε τις οδηγικές σας ικανότητες και αφήστε τους αντιπάλους σας να πνιγούν στον καπνό από τα καμένα ελαστικά σας.

Dying Light
FIFA 14
FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn
Galak-Z
Hohokum

inFAMOUS Second Son
Sucker Punch

Όταν ο Delsin Rowe ανακαλύπτει ότι έχει υπερδυνάμεις, αναγκάζεται να ξεφύγει από το Department of Unified Protection. Η κοινωνία αντιμετωπίζει πολύ καχύποπτα τους υπερανθρώπους, γι' αυτό οι αποφάσεις του Rowe θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε όσους βρίσκονται γύρω του σε αυτό το καθηλωτικό θρίλερ.
Killzone: Shadow Fall
Guerrilla Games

Τριάντα χρόνια μετά από τα γεγονότα του Killzone 3, οι Vektans και οι Helghast ζουν μαζί. Όμως δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο φαίνονται: ένα τεράστιο τείχος χωρίζει τους δύο παλιούς εχθρούς, και ως Shadow Marshal, καλείστε να αποτρέψετε τον πόλεμο που απειλεί αυτήν την τόσο εύθραυστη ειρήνη.
KNACK
Japan Studio

Όταν ένας ταλαντούχος εφευρέτης ανακαλύπτει τον τρόπο να ενώνει αρχαία κειμήλια και να τους δίνει ζωή, ο Knack γεννιέται. Προσθέτοντας ή αφαιρώντας τέτοια ισχυρά κειμήλια στον μικροσκοπικό Knack, μπορείτε να τον κάνετε τόσο μεγάλο όσο ένα οικοδομικό τετράγωνο, στο ιδανικό μέγεθος για να αντιμετωπίζει προβλήματα κάθε είδους σε αυτήν την περιπέτεια γιγαντιαίων διαστάσεων.
LEGO Marvel Super Heroes
Mad Max
Madden NFL 25
Mercenary Kings
NBA 2K14
NBA Live 14
Need For Speed Rivals
Oddworld: Abe's Oddysee New 'n' Tasty
Outlast
Primal Carnage: Genesis

Secret Ponchos
Switchblade Monkeys

Σε αυτό το σουρεαλιστικό παιχνίδι σκόπευσης που διαδραματίζεται στην Άγρια Δύση, είστε παράνομος και επικηρυγμένος έναντι μεγάλης αμοιβής. Η ταχύτητά σας στη σκανδάλη και το ακλόνητο βλέμμα σας θα σας βοηθήσουν να πάρετε μέρος σε μονομαχίες και αναμετρήσεις σώμα με σώμα σε αυτό το στιλάτο εκπληκτικό παιχνίδι ανεξάρτητης παραγωγής.

Skylanders SWAP Force
The Division
The Elder Scrolls Online
The Order: 1886
The Pinball Arcade

The Witcher 3: Wild Hunt

CD Projekt Red

Εξερευνήστε το συναρπαστικό λιμάνι του Novigrad και τους απομακρυσμένους οικισμούς του σε αυτήν την τεράστια ιστορία, όπου απρόβλεπτα γεγονότα και σκοτεινοί χαρακτήρες επηρεάζουν την πλοκή της.
The Witness
Thekla Inc.

Από το δημιουργό του ζόρικου Braid, έρχεται ένα παιχνίδι που είναι σχεδιασμένο να σας μπερδέψει στην αρχή αλλά να σας αποζημιώσει στην πορεία. Το The Witness του Jonathan Blow διαδραματίζεται σε ένα μικρό νησί γεμάτο γρίφους που καλείστε να επιλύσετε. Η πρωτοτυπία έγκειται στο ότι μπορείτε να τους ολοκληρώσετε με όποια σειρά θέλετε χάρη στο στυλ ανοιχτού κόσμου που έχει το παιχνίδι.
THIEF
Transistor
Warframe
War Thunder

Watch_Dogs
Ubisoft Montreal

Ανακαλύψτε πώς είναι να ζείτε σε μια υπερδικτυωμένη πόλη όπου μόλις με το πάτημα ενός κουμπιού του smartphone σας, έχετε πρόσβαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια της ζωής των κατοίκων. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, κάντε τις διασυνδέσεις σας και παρακολουθήστε τις καταστροφικές συνέπειες γύρω σας σε αυτό το εντυπωσιακό θρίλερ.
Wolfenstein: The New World Order

Μιας και είστε εδώ, ζήστε ξανά το θεαματικό ντεμπούτο του PS4 στην Ε3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.