Social Icons

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Xbox 360 Κονσόλες & Προσφορες ..!!!



Κονσόλα Xbox 360 4GB

Η νέα κονσόλα Xbox 360 4GB διαθέτει ενσωματωμένο wi-fi, μαύρο ασύρματο χειριστήριο, καλώδιο κανονικής ευκρίνειας εικόνας και ήχου και συνοδεύεται από μια χρυσή συνδρομή στο Xbox LIVE διάρκειας ενός μήνα. Είναι έτοιμη για να ζήσετε την εμπειρία χωρίς χειριστήριο που προσφέρει το Kinect—δεν παίζετε απλά το παιχνίδι, είστε το παιχνίδι. Xbox 360 σημαίνει περισσότερα παιχνίδια, περισσότερη ψυχαγωγία, περισσότερη διασκέδαση.

Κονσόλα Xbox 360 250GB

Η νέα κονσόλα Xbox 360 250 GB είναι διαθέσιμη τώρα και πανέτοιμη για το αύριο, με νέο, πιο κομψό σχεδιασμό. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο Wi-Fi για να συνδέεται πιο εύκολα στον κόσμο της ψυχαγωγίας που προσφέρει το Xbox LIVE. Ο τεράστιος σκληρός δίσκος έχει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και πολυμέσα. Συνοδεύεται από μια χρυσή συνδρομή στο Xbox LIVE ενός μηνός και είναι έτοιμη για να ζήσετε την εμπειρία χωρίς χειριστήριο που προσφέρει το Kinect—δεν παίζετε απλά το παιχνίδι, είστε το παιχνίδι.

Κονσόλα Xbox 360 4GB με Kinect

Η νέα κονσόλα Xbox 360 4GB με Kinect διαθέτει ενσωματωμένο wi-fi, μαύρο ασύρματο χειριστήριο, καλώδιο κανονικής ευκρίνειας εικόνας και ήχου, έναν αισθητήρα Kinect και το παιχνίδι Kinect Adventures και συνοδεύεται από μια χρυσή συνδρομή στο Xbox LIVE διάρκειας ενός μήνα.
Το Kinect ζωντανεύει τα παιχνίδια και την ψυχαγωγία σας με διαφορετικούς τρόπους—δεν χρειάζεστε πλέον χειριστήριο. Εύχρηστο και απίστευτα διασκεδαστικό, το Kinect θα ξεσηκώσει εσάς και τους φίλους σας από τους καναπέδες! Κινηθείτε, γελάστε και φωνάξτε με την ψυχή σας!

Κονσόλα Xbox 360 250GB με Kinect

Η νέα ειδική έκδοση της κονσόλας Xbox 360 250GB με το Kinect ζωντανεύει τα παιχνίδια και την ψυχαγωγία σας με συναρπαστικό τρόπο – δεν χρειάζεστε πλέον χειριστήριο. Διαθέτει ενσωματωμένο wi-fi, μαύρο ασύρματο χειριστήριο, καλώδιο κανονικής ευκρίνειας εικόνας και ήχου, έναν αισθητήρα Kinect και το παιχνίδι Kinect Adventures και συνοδεύεται από μια χρυσή συνδρομή στο Xbox LIVE διάρκειας ενός μήνα.

Το Kinect ζωντανεύει τα παιχνίδια και την ψυχαγωγία σας με διαφορετικούς τρόπους—δεν χρειάζεστε πλέον χειριστήριο. Εύχρηστο και απίστευτα διασκεδαστικό, το Kinect θα ξεσηκώσει εσάς και τους φίλους σας από τους καναπέδες! Κινηθείτε, γελάστε και φωνάξτε με την ψυχή σας!

Πακέτα ειδικής έκδοσης

Δείτε αυτά τα πακέτα περιορισμένης έκδοσης και προσθέστε επιπλέον αξία στην αγορά σας. Ορισμένα πακέτα περιέχουν ειδικές εκδόσεις της κονσόλας Xbox 360 με θέματα από συγκεκριμένα παιχνίδια ή αξεσουάρ που σας επιτρέπουν να αρχίσετε να παίζετε αμέσως. 



Οικονομικό πακέτο Xbox 360 250 GB FIFA 14


Το οικονομικό πακέτο Xbox 360 250 GB FIFA 14 περιλαμβάνει ένα δωρεάν παιχνίδι, το FIFA 14. Επίσης, περιλαμβάνει Χρυσή συνδρομή στο Xbox Live διάρκειας 1 μήνα. Το Wi-Fi είναι ενσωματωμένο για πιο εύκολη σύνδεση στο περιεχόμενο ψυχαγωγίας του Xbox Live, όπου οι ταινίες HD και οι τηλεοπτικές εκπομπές μεταδίδονται στη στιγμή μέσω ροής. Το Xbox 360 προσφέρει περισσότερα παιχνίδια, περισσότερη ψυχαγωγία και περισσότερη διασκέδαση. Παίξτε χωρίς χειριστήριο, με τις κινήσεις του σώματός σας. Το Kinect αποκρίνεται στις κινήσεις σας. Έτσι, αν πρέπει να κλωτσήσετε, κλωτσήστε κι αν πρέπει να κάνετε άλμα, κάντε άλμα. Γνωρίζετε ήδη πώς παίζεται το παιχνίδι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σηκωθείτε απ' τον καναπέ.
Οικονομικό πακέτο Xbox 360 250 GB FIFA 14

Οικονομικό Πακέτο Xbox 360 250GB Kinect

Το οικονομικό πακέτο Xbox 360 250 GB Kinect περιέχει τρία καταπληκτικά παιχνίδια: Kinect Sports 2, Kinect Adventures και Forza Horizon. Περιλαμβάνει επίσης Χρυσή συνδρομή Xbox Live για 1 μήνα. Η κονσόλα διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi για σύνδεση στον κόσμο της ψυχαγωγίας που προσφέρει το Xbox Live, όπου οι ταινίες υψηλής ευκρίνειας και τα τηλεοπτικά προγράμματα μεταδίδονται μέσω Internet στη στιγμή. Xbox 360 σημαίνει περισσότερα παιχνίδια, περισσότερη ψυχαγωγία, περισσότερη διασκέδαση. Απαλλαγείτε από τα χειριστήρια και παίξτε με όλο σας το σώμα. Το Kinect αποκρίνεται στις κινήσεις σας. Αν πρέπει να κλωτσήσετε κάτι στο παιχνίδι, απλά κλωτσήστε. Αν πρέπει να κάνετε άλμα, απλά πηδήξτε. Δεν χρειάζεστε ειδικές γνώσεις για να παίξετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σηκωθείτε από τον καναπέ.
Οικονομικό Πακέτο Xbox 360 250GB Kinect





Οικονομικό Πακέτο Xbox 360 250 GB

Το Οικονομικό πακέτο Xbox 360 250 GB περιλαμβάνει δύο δωρεάν παιχνίδια, τα Halo 4 και Tomb Raider, καθώς και δωρεάν Χρυσή συνδρομή στο Xbox LIVE διάρκειας 1 μήνα. Το πακέτο θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα αυτές τις γιορτές. Η κονσόλα διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi για σύνδεση στον κόσμο της ψυχαγωγίας που προσφέρει το Xbox Live, όπου οι ταινίες υψηλής ευκρίνειας και τα τηλεοπτικά προγράμματα μεταδίδονται μέσω Internet στη στιγμή. Xbox 360 σημαίνει περισσότερα παιχνίδια, περισσότερη ψυχαγωγία, περισσότερη διασκέδαση.
Οικονομικό Πακέτο Xbox 360 250 GB

 



 


Οικονομικό Πακέτο Xbox 360 4GB Kinect

Το οικονομικό πακέτο Xbox 360 4GB Kinect περιέχει δύο καταπληκτικά παιχνίδια: Kinect Sports 2 και Kinect Adventures. Περιλαμβάνει επίσης Χρυσή συνδρομή Xbox Live για 1 μήνα. Η κονσόλα διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi για σύνδεση στον κόσμο της ψυχαγωγίας που προσφέρει το Xbox Live, όπου οι ταινίες υψηλής ευκρίνειας και τα τηλεοπτικά προγράμματα μεταδίδονται μέσω Internet στη στιγμή. Xbox 360 σημαίνει περισσότερα παιχνίδια, περισσότερη ψυχαγωγία, περισσότερη διασκέδαση. Απαλλαγείτε από τα χειριστήρια και παίξτε με όλο σας το σώμα. Το Kinect αποκρίνεται στις κινήσεις σας. Αν πρέπει να κλωτσήσετε κάτι στο παιχνίδι, απλά κλωτσήστε. Αν πρέπει να κάνετε άλμα, απλά πηδήξτε. Δεν χρειάζεστε ειδικές γνώσεις για να παίξετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σηκωθείτε από τον καναπέ.











Οικονομικό Πακέτο Xbox 360 4GB Kinect                




Εαρινό Οικονομικό Πακέτο Xbox 360® 250GB Kinect

Το Εαρινό Οικονομικό Πακέτο Xbox 360 250GB Kinect περιλαμβάνει τρία μοναδικά παιχνίδια: το Fable: The Journey, το Wreckateer και το Kinect Adventures, ενώ περιλαμβάνει και δωρεάν συνδρομή Gold 1 μήνα στο Xbox Live για περιορισμένο χρονικό διάστημα αυτήν την άνοιξη. Η κονσόλα διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi για σύνδεση στον κόσμο της ψυχαγωγίας που προσφέρει το Xbox Live, όπου οι ταινίες υψηλής ευκρίνειας και τα τηλεοπτικά προγράμματα μεταδίδονται μέσω Internet στη στιγμή. Το Xbox 360 προσφέρει ακόμη περισσότερα παιχνίδια, ψυχαγωγία και διασκέδαση.
Παίξτε Xbox 360 με ολόκληρο το σώμα σας με το Kinect!




Xbox 360® 250GB Kinect Spring Value Bundle      


Πακέτο Xbox 360® 250GB Gears of War: Judgment

Το "Gears of War: Judgment” είναι το πιο συναρπαστικό και έντονο παιχνίδι της σειράς “Gears of War” και αφηγείται για πρώτη φορά τα γεγονότα που ακολούθησαν αμέσως μετά την Emergence Day —το πιο καθοριστικό γεγονός στο σύμπαν του “Gears of War”. Επίσης, περιλαμβάνει νέες ανταγωνιστικές λειτουργίες για πολλούς παίκτες που θα δοκιμάσουν τις ικανότητές σας.
Η σειρά “Gears of War” είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Xbox 360 και έχει πουλήσει περισσότερα από 18 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλον τον κόσμο.
Είναι το απόλυτο πακέτο για τους φανατικούς φίλους των παιχνιδιών δράσης, αλλά και των παιχνιδιών γενικότερα.


Πακέτο Xbox 360® 250GB Gears of War: Judgment  

Πακέτο Xbox 360® 250 GB Halo® 4

Το πακέτο Xbox 360 250 GB Halo 4 περιέχει το νέο τίτλο της σειράς Halo. Χάρη στον σκληρό δίσκο 250 GB και το ενσωματωμένο Wi-Fi, προσφέρει μια εύκολη σύνδεση στον κόσμο της ψυχαγωγίας του Xbox LIVE, όπου η μετάδοση των ταινιών HD μέσω ροής γίνεται άμεσα. Το Xbox 360 προσφέρει περισσότερα παιχνίδια, ψυχαγωγία και διασκέδαση.
Πρόκειται για μια εκπληκτική προσφορά που ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και για περιορισμένο αριθμό συσκευών.

Στο Halo 4, ο Master Chief επιστρέφει για να αντιμετωπίσει ένα αρχαίο κακό που ζητά εκδίκηση και απειλεί με αφανισμό. Αποκλεισμένος σε ένα μυστηριώδη πλανήτη, αντιμετωπίζει νέους εχθρούς και θανατηφόρα τεχνολογία, που θα αλλάξουν για πάντα το σύμπαν. Καταταχτείτε στο Infinity για να βιώσετε το παιχνίδι για πολλούς παίκτες και τη λειτουργία Spartan Ops (καινοτόμες αποστολές με τη μορφή επεισοδίων) του Halo.
Ζήστε την εμπειρία με το πακέτο Xbox 360 250 GB Halo 4.
Πακέτο Xbox 360® 250 GB Halo® 4

Πακέτο Xbox 360® 4GB Nike+ Kinect Training

Θέλετε να γυμναστείτε, να αισθανθείτε υγιείς και να αποκτήσετε τέλεια εμφάνιση; Αν ναι, τότε αυτό το πακέτο Xbox 360 4GB είναι για εσάς. Το Nike+ Kinect Training χρησιμοποιεί την τεχνολογία Nike Sport και την τεχνολογία κάμερας του Kinect για να δημιουργήσει ένα πλήρες δυναμικό πρόγραμμα εκγύμνασης που βασίζεται στο δικό σας σώμα, τις επιδόσεις και τους προσωπικούς σας στόχους. Λάβετε εξατομικευμένα σχόλια και ακολουθήστε τις οδηγίες του εκπαιδευτή σας που σας γνωρίζει και σας θυμάται. Το Nike+ Kinect Training μπαίνει στη ζωή σας, προσαρμόζεται στο ημερολόγιο, το χρόνο σας και το επίπεδο δέσμευσής σας.
Διατηρήστε το κίνητρό σας με αυτό το πακέτο Xbox 360 που περιλαμβάνει το Nike+ Kinect Training. Xbox 360 σημαίνει περισσότερα παιχνίδια, περισσότερη ψυχαγωγία, περισσότερη διασκέδαση.
Xbox 360 σημαίνει περισσότερα παιχνίδια, περισσότερη ψυχαγωγία, περισσότερη διασκέδαση.
Xbox 360 4GB Nike+ Kinect Training

Xbox 360 250GB Πακέτο Forza Horizon

Γνωρίζετε κάποιον λάτρη των αγώνων οδήγησης; Αυτό είναι το τέλειο δώρο για τους φίλους του αυτοκινήτου! Το Xbox 360 250GB Forza Horizon περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς, Forza.
Το Forza Horizon είναι ένα παιχνίδι δράσης και ταχύτητας που εξελίσσεται στους επικούς ανοιχτούς δρόμους του Κολοράντο υπό τους ήχους συναρπαστικής μουσικής. Συνδυάζοντας εντυπωσιακά γραφικά και πρωτοποριακή μουσική με τη θρυλική Forza αυθεντικότητα και μια εξαιρετική συλλογή αυτοκινήτων, το Forza Horizon είναι ένα περιβάλλον ανοιχτού-κόσμου για αυτοκίνητα που φέρνει στο επίκεντρο την ταχύτητα, το στυλ και την ελευθερία του ανοιχτού δρόμου.
Διαθέτει σκληρό δίσκο 250GB και ενσωματωμένο Wi-Fi για πιο εύκολη σύνδεση στον κόσμο διασκέδασης του Xbox LIVE, όπου περιλαμβάνονται περισσότερα παιχνίδια, περισσότερη ψυχαγωγία, περισσότερη διασκέδαση.
Xbox 360 250GB Πακέτο Forza Horizon

Οικονομικό Πακέτο Xbox 360® 250GB

Με τα καλύτερα παιχνίδια που καλύπτουν κάθε γούστο, την άμεση προβολή ταινιών HD και τους νέους διασκεδαστικούς τρόπους επικοινωνίας με τους φίλους και τους συγγενείς σας, το Xbox 360 προσφέρει εξαιρετική ψυχαγωγία με τον πλέον οικονομικό τρόπο. Με δύο δωρεάν παιχνίδια και 1 μήνα Χρυσής συνδρομής Xbox Live (Xbox Live Gold) σε κάθε κονσόλα Xbox 360 250 GB, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για πολύ παιχνίδι.
Εορταστικό οικονομικό πακέτο Xbox 360® 250GB


Οικονομικό Πακέτο Xbox 360® 250GB Kinect

Χαρίστε διασκέδαση, προσφέροντας το οικονομικό πακέτο της κονσόλας Xbox 360 250GB με το Kinect, το οποίο περιέχει το Kinect, ενσωματωμένο Wi-Fi, ένα χειριστήριο και τρία παιχνίδια. Με το Kinect™, εσείς είστε το χειριστήριο. Δεν χρειάζεται να κρατάτε κάτι. Ολόκληρο το σώμα σας συμμετέχει στο παιχνίδι. Θα αποκτήσετε επίσης τρία καταπληκτικά παιχνίδια, τα Dance Central 2, Kinect Sports και Kinect Adventures, που θα σας διασκεδάσουν απίστευτα. Κάντε ένα δώρο για ολόκληρη την οικογένεια με το Xbox 360 και το Kinect.
Εορταστικό οικονομικό πακέτο Xbox 360® 250GB Kinect για το      

Οικονομικό Πακέτο Xbox 360® 4GB Kinect

Χαρίστε διασκέδαση, προσφέροντας το πακέτο της κονσόλας Xbox 360 4GB, που περιέχει το Kinect, ενσωματωμένο Wi-Fi, ένα χειριστήριο και δύο παιχνίδια. Με το Kinect, εσείς είστε το χειριστήριο. Δεν χρειάζεται να κρατάτε κάτι. Ολόκληρο το σώμα σας συμμετέχει στο παιχνίδι. Θα αποκτήσετε επίσης δύο καταπληκτικά παιχνίδια, τα Kinect Disneyland Adventures και Kinect Adventures, που θα σας διασκεδάσουν απίστευτα. Κάντε ένα δώρο για ολόκληρη την οικογένεια με το Xbox 360 και το Kinect.
Εορταστικό οικονομικό πακέτο Xbox 360® 4GB Kinect για το     

Κονσόλα Xbox 360® Limited Edition Halo®

Η κονσόλα Halo 4 αποτελεί την καλύτερη πρόταση για τους φίλους της σειράς Halo σε όλον τον κόσμο. Σχεδιασμένο από τη βραβευμένη εταιρεία έκδοσης 343 και το Xbox 360, το πακέτο περιλαμβάνει μια αποκλειστική κονσόλα ειδικά σχεδιασμένη, 2 χειριστήρια Halo 4, ένα αντίτυπο της βασικής έκδοσης του παιχνιδιού, σκληρό δίσκο 320 GB και αποκλειστικό περιεχόμενο. Λάβετε και εσείς μέρος στη μεγαλύτερη κυκλοφορία παιχνιδιού για το 2012, αποκτώντας την κονσόλα Limited Edition Halo 4, η οποία έχει προσαρμοσμένους ήχους.
Κονσόλα Xbox 360® Limited Edition Halo®   



Limited Edition Kinect Star Wars Bundle

Κάντε δική σας μια περιορισμένη έκδοση του Xbox 360, η οποία περιλαμβάνει το Kinect Star Wars, τον πρώτο αισθητήρα Kinect σε λευκό χρώμα που κυκλοφορεί στην αγορά και μια κονσόλα και χειριστήριο με ειδικό σχεδιασμό ώστε να θυμίζουν τους δημοφιλείς χαρακτήρες του Star Wars, R2-D2 και C-3PO. Χρησιμοποιήστε τη Δύναμη σαν πραγματικός Τζεντάι και ζήστε την εμπειρία Star Wars που πάντα ονειρευόσασταν με έναν εκπληκτικό, νέο τρόπο.
Limited Edition Kinect Star Wars Bundle   

Xbox 360 - Πακέτο Premium Call of Duty: Black Ops

Σας παρουσιάζουμε το Premium πακέτο του Xbox 360 με το Call of Duty: Black Ops. Διαθέτει ενσωματωμένο wi-fi, σκληρό δίσκο 250GB, ένα μαύρο ασύρματο χειριστήριο, ένα καλώδιο τυπικής ανάλυσης εικόνας και ήχου, το παιχνίδι Call of Duty: Black Ops και συνοδεύεται από μια Χρυσή συνδρομή στο Xbox LIVE για έναν μήνα. 
 Xbox 360 - Πακέτο Premium Call of Duty: Black Ops 

Πακέτο περιορισμένης έκδοσης του Xbox 360 με το Halo Reach

Πακέτο περιορισμένης έκδοσης της κονσόλας Xbox 360® με το Halo Reach Μια νέα, μικρότερη, ανανεωμένη κονσόλα, με ενσωματωμένη τεχνολογία Wi-Fi για ευκολότερη σύνδεση με την ψυχαγωγία που προσφέρει το Xbox LIVE. Διακοσμημένη με σχέδια από το Halo: Reach. Αυτό το πακέτο διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και περιλαμβάνει επίσης το παιχνίδι Halo: Reach, δύο ειδικά σχεδιασμένα ασύρματα χειριστήρια Xbox 360 και έναν σκληρό δίσκο 250GB. 
Πακέτο περιορισμένης έκδοσης του Xbox 360 με το Halo Reach     

Οικονομικό πακέτο Xbox 360 250 GB

Το Οικονομικό πακέτο Xbox 360 250GB περιλαμβάνει ΤΡΙΑ πλήρη παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε: Halo Reach, Gears of Wars 2 και Fable III, ενώ περιλαμβάνει και δωρεάν συνδρομή Gold 3 μηνών στο Xbox Live για περιορισμένο χρονικό διάστημα αυτό το Πάσχα. Η κονσόλα διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi για σύνδεση στον κόσμο της ψυχαγωγίας που προσφέρει το Xbox Live, όπου οι ταινίες υψηλής ευκρίνειας μεταδίδονται μέσω Internet στη στιγμή. Xbox 360 σημαίνει περισσότερα παιχνίδια, περισσότερη ψυχαγωγία, περισσότερη διασκέδαση.
Οικονομικό πακέτο Xbox 360 250 GB      

Οικογενειακό πακέτο Xbox 360 Special Edition 4GB Kinect

Απολαύστε την ολοκληρωμένη εμπειρία του Xbox 360—μαζί με το Kinect για διασκέδαση χωρίς χειριστήρια. Πηδήξτε, χορέψτε και χρησιμοποιήστε ολόκληρο το σώμα σας σε μοναδικές εμπειρίες για το Kinect. Μπορείτε επίσης να παίξετε όλες τις μεγάλες επιτυχίες για τις οποίες μιλούν συνεχώς οι φίλοι σας χρησιμοποιώντας ένα παραδοσιακό χειριστήριο. Με το ενσωματωμένο Wi-Fi, μπορείτε να ανακαλύψετε εύκολα ανεξάντλητη ψυχαγωγία στο Xbox Live—από ταινίες HD και τηλεοπτικές εκπομπές, μέχρι αθλητικές μεταδόσεις.* Με το Kinect, μπορείτε να παγώσετε και να γυρίσετε πίσω το πρόγραμμα που βλέπετε με ένα νεύμα του χεριού σας. Όταν εσείς γίνεστε το χειριστήριο, δεν υπάρχει τίποτα που να σας χωρίζει από τη διασκέδαση. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το πακέτο περιλαμβάνει το Kinect Sports, το Kinect Adventures και συνδρομή Gold τριών μηνών στο Xbox Live. 
 Αποκτήστε την ολοκληρωμένη εμπειρία του Xbox 360® με το οικογενειακό πακέτο Xbox 360 Special Edition 4GB Kinect. Το πακέτο περιλαμβάνει τον αισθητήρα Kinect™, για διασκέδαση χωρίς χειριστήριο, δύο παιχνίδια, μια συνδρομή τριών μηνών Xbox LIVE® Gold και διατίθεται για πρώτη φορά σε γυαλιστερό λευκό για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Οικογενειακό πακέτο Xbox 360 Special Edition 4GB Kinect   

(πηγη xbox.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.