Social Icons

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Μελλοντικοί Videogames Developers


Σε αυτό το άρθρο σκέφτηκα να κάνουμε τους developers που όλοι μας σκεφτόμαστε να φτιάξουμε ένα βιντεοπαιχνίδι.Έτσι ρώτησα παιδιά που σκέφτονται αν ήταν game developer πώς θα ήταν το παιχνίδι τους που σκέφτονται.

 Βαλάντης Μπρίκος και Ιωσήφ Ζουλτσιγερ
A Russian Epidemic Story
Στην μακρινή και χιονισμένη Ρωσσία στο κοντινό μέλλον 2030.Σε ένα εργαστήριο που μελετάνε θανατικούς ιούς γίνεται ένα ατύχημα και ένας πολύ παράξενος ιός βγαίνει στην επιφάνεια της Ρωσσίας. Ο ιός ξέσπασε σε όλη την Γη με αποτέλεσμα άνθρωποι και ζώα να μεταλακτούν σε τέρατα.3 χρόνια αργότερα όλη η ανθρωπότητα έχει μολυνθεί από τον ιό εκτός από ένα αριθμό επιζώντων στην Ρωσσία που ο ιός δεν μπορεί να τους μετατρέψει σε τέρατα λόγου του χιονισμένου κρίου..Μέσα στους επιζώντες βρίσκεται ο Dimitri Zakof ο αρχηγός της Κοινότητας.

Μέσα στο παιχνίδι θα χειρίζεται τον Dimitri στα ερείπια της πλέον επικίνδυνης Ρωσσίας.Ο σκοπός σας είναι να επιβιώσετε και να βρείτε θεραπεία.Έσεις θα μπορείτε να εξερευνήσετε την Ρωσσία. Μπορείτε να καθαρίσετε πόλεις, χωρία και στρατόπεδα από τα τέρατα και να κατοικούν επιζώντες.
Να βρείτε επιζώντες.Να φτιάξετε κοινότητες επιζώντων.Να δείτε αποστολές σε άλλους επιζώντες να βρουν φαγητό.όπλα και ότι άλλο βοηθήσει στον αγώνα σας για την επιβίωση.Να δημιουργήσετε στρατό να πολεμήσετε τα τερατα. Να αναθμίζετε τα όχυρα σας με τον κατάλληλο εξοπλησμό και άμυνα. Να αναθμίζετε τα όπλα σας και του στρατού σας.Να προστατέψετε τα όχυρα σας απο εισβολείς τεράτων.
Το παιχνίδι είναι Open World Survival Horror RPG Strategy

Γιωργος Ναστουλης
The Devil's favourite son
Στο Μιλγουόκι το 1993 ένας crime detective μεγάλης φήμης ο Lionel Powell έχει μια οικογένεια μια όμορφη γυναίκα και τρία υπέροχα παιδιά.Κάποια στιγμή που ο Lionel επιστρέφει στο σπίτι του βρίσκει τα τρία του παιδιά στραγγαλισμένα και την γυναίκα του να αργοπεθαίνει στο μπάνιο βυθισμένη από λουτρό αίματος και δίπλα στο τοίχο της να είναι γραμμένος με αίμα ''With love... The Devil's favourite son''.Ο Lionel ψάχνει χαμένες υποθέσεις και ανακαλύπτει πως έχει να κάνει με έναν serial killer.Ο Lionel ψάχνει με κάθε ελπίδα που έχει απομείνει αλλά αποτυγχάνει.

Αργότερα στο Σαν Αντώνιο στο έτος 2014 ο Lionel πλέον άνεργος και εθισμένος στα παυσίπονα και στο ποτό ζώντας σε μία φτωχή καλύβα.Μέχρι την στιγμή που ανακαλύπτει πως ο serial killer προσωνύμιο ''The Devil's favourite son'' έχει χτυπήσει σε μια οικογένεια ανώτατου στέλεχους στης Αμερικάνικης Κυρβένησης. Πλέον γεμάτος οργή και διψασμενός για εκδίκηση ο Lionel ζητάει από τον παλιό και πιστό συνεργάτη του , Leroy Fisher, ο οποίος τώρα είναι ο αρχηγός της C.I.A..
Άραγε θα προλάβει να βρει τον Δολοφόνο η θα τον καταστρέψουν οι προσωπικοί του δαίμονες;
Το παιχνίδι είναι Open World Crime Drama σε First Person Shooter

Τάκης Τζούμας
The Legend
Έτος 2003 Μήνας Μάρτιος Μέρα Δευτέρα κάπου έξω στην έρημο της Νεδάβα στις πιο μυστικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις της ΗΠΑ μελετάνε τον πιο ισχυρό ιό που βρέθηκε ποτέ.Ο κίνδυνος του δεν έχει ανακαλυφτεί ακόμα μέχρι μια μέρα οι επιστήμονες κάνουν δοκιμές σε ζώα και καταλάθος ένας επιστήμονας δαγκώνετε από ένα ζώο και ο ιός μετατρέπει τους επιστήμονες και τους στρατιώτες της βάσεις σε zombies. Τα χρόνια περνούν σαν μέρες.Δέκα χρόνια αργότερα ο κόσμος έχει μολυνθεί από ιό και έχουν μετατραπεί σε zombies . Στην New York υπάρχει ένας επιστήμονας ονομάτι Jack Briggs  που μελετά τον ιό με κάθε ελπίδα να βρεθεί θεραπεία.

Το παιχνίδι θα σας βάλει σε ρίσκα σε εσάς και τον παίκτη σας.Ο χρόνος είναι ο σύμμαχος σας γιατί το βράδυ τα zombies κυκλοφορούν και είναι δυνατά ενώ το πρωί πρέπει να βρείτε φαγητό,εφόδια,φάρμακα και ότι άλλο είναι χρήσιμο.Στο παιχνίδι θα στείτε παγίδες να πιάνετε μεταλλαγμένους και να βρείτε θεραπεία.Να βρείτε επιζώντες και να τους φροντήζετε με φαγητό και φάρμακα με αντάλλαγμα να σας βοηθούν στην καταπολέμηση του ιό.Να αναθμίζετε τα όπλα σας και των επιζώντων σας.
Το παιχνίδι είναι Open World Survival

Γιώργος Μποτζάκης
The War

Σε έναν γαλαξία υπάρχουν τρεις πλανήτες ο Κόκκινος . ο Μπλε και ο Πράσινος.Στον Κόκκινο πλανήτη είναι όλο έρημος που έχουν κόκκαλα από τα τέρατα που φύλαγαν την έρημο, στον πλανήτη ζουν οι Dreadlands που ζουν σε μικρές πολιτείες σε όλο τον πλανήτη που έχουν μια ικανότητα χρησιμοποιήσουν την άμμο από την έρημο ως άμυνα.Στον Πράσινο πλανήτη είναι όλο δάσος που υπάρχει μεγάλος πολιτισμός που είναι γνωστοί ως Ladorus που είναι οι μαστερ της μαγείας.Και στον Μπλε πλανήτη που δεν υπάρχει τίποτα και κυλάει η λάβα που βγαίνει από τον πυρήνα του πλανήτη, αναγκαζώντας τους κατοίκους να τυρανήσουν και να ζουν στα βουνά οι κάτοικοι είναι γνωστοί ως Downdaroks λόγο την εξαιρετική χρήση τους στα βαριά όπλα.Μεταξύ των πλανητών οι σχέσεις δεν είναι καλές εφόσον ο ένας πολιτισμός θέλει να χτίζει αποικίες στον άλλον πλανήτη.

Σύμφωνα με προφητείες ένα μεγάλο κακό έχει ξυπνήσει και εισβάλει στον γαλαξία τους .Εσείς στο παιχνίδι επιλέγετε με ποια φυλή θα είστε.Εφόσον επιλέξετε φυλή θα ξεκίνησετε στο μητρικό πλανήτη να ελεθευρώσετε τον πλανήτη σας από το Κακό.

Το παιχνίδι είναι Open World RPG 

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.