Social Icons

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Yakuza Ishin

To Yakuza: Ishin (Yakuza: Restoration) πρόκειται για ένα μη-canon παιχνίδι της πετυχημένης στα PlayStation 2 και PlayStation 3 σειράς Yakuza. To Yakuza: Ishin τοποθετείται 150 χρόνια πριν στην Ιαπωνία του 19ου αιώνα έχοντας στο ρόλο του πρωταγωνιστή ένα πραγματικό πρόσωπο τον Sakamoto Ryoma, μέλος της samurai clan Tosa fiefdom, ενός ανθρώπου που θέλησε να αλλάξει το πρόσωπο της Ιαπωνίας και να σταματήσει τη δυτικοποίηση της.



Το παιχνίδι είναι ανοικτού κόσμου ενώ στη διάθεσή μας θα έχουμε διάφορα όπλα katana,πιστόλια,ακόντια ακόμα και κανόνια.



Το Yakuza: Ishin διαθέτει τα πιο λεπτομερή weapon και armor training system της σειράς με πάνω από 100 διαφορετικά υλικά για να φτιάξετε και να ενισχύσετε τα όπλα σας, προσθέτοντας μέχρι και τα στοιχεία της φωτιάς και του ηλεκτρισμού. Το παιχνίδι διαθέτει ένα σύστημα RPG καθώς συγκεντρώνετε πόντους εμπειρίας και ανεβαίνετε levels ξεκλειδώνοντας spirit globes ενισχύοντας περαιτέρω το στυλ  μάχης με το οποίο προτιμάτε να παίζετε.



Επίσης, έχει προστεθεί ένα "war record" το οποίο ουσιαστικά θα αξιολογεί πόσο καλά τα πήγατε στη μάχη με βάση την τεχνική,τα combos, counter τεχνικές κ.α. προσφεροντάς σας στο τέλος χρήματα και πόντους εμπειρίας.



Σε άλλα modes όπως το  Another Life, θα βιώσετε τη ζωή της υπαίθρου, μακρυά απ'τους έντονους ρυθμούς της πόλης με την κοπέλα Haru, καλλιεργώντας λαχανικά, ανατρέφοντας κατοικίδια, πιάνοντας ψάρια, μαγειρεύοντας κ.α. Eπίσης μέσω cross play θα δίνετε η δυνατότητα στους παίκτες να μπρούν να παίξουν διάφορα mini-games μέσω του PS Vita. 




Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 22 Φεβρουαρίου σε PlayStation 4 και PlayStation 3.  Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για το αν θα το δούμε στη Δύση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.