Social Icons

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Redeem a PS3 to PS4

Πρόγραμμα ψηφιακής αναβάθμισης από PlayStation 3 σε PlayStation 4 - Πλήρεις οδηγίες

Αποκτήστε την ψηφιακή έκδοση επιλεγμένων παιχνιδιών για το PS4 σε μειωμένη τιμή, όταν αγοράζετε την έκδοση PS3.
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, όταν οι παίκτες αγοράζουν το δίσκο ή την ψηφιακή έκδοση επιλεγμένων παιχνιδιών για το PlayStation 3, μπορούν να κατεβάζουν την ψηφιακή έκδοση του ίδιου παιχνιδιού για το PlayStation 4 από το PlayStation Store σε μειωμένη τιμή. Εξαργυρώστε τον κωδικό που βρίσκεται στην έκδοση PS3 του παιχνιδιού στο PlayStation Store και κατεβάστε την έκδοση του παιχνιδιού για το PS4. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον αρχικό δίσκο PS3 στο σύστημα PS4 για να ενεργοποιήσετε την έκδοση και να αρχίσετε να παίζετε. Δεν χρειάζεστε το σύστημα PS4 για να εξαργυρώσετε τον κωδικό σας: απλά εξαργυρώστε τον κωδικό σας και κατεβάστε την ψηφιακή σας έκδοση, όταν το σύστημα PS4 κυκλοφορήσει.
Υποστηριζόμενα παιχνίδια:
  • Assassin's Creed IV Black Flag
  • Call of Duty: Ghosts
  • Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
  • Battlefield 4
  • NBA 2K14
Αναλυτικός οδηγός:
Μόνο με δίσκο
  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό Sony Entertainment Network στο PS3, στο PS4 ή στο διαδικτυακό μας κατάστημα μέσω υπολογιστή και επισκεφτείτε το PlayStation Store. Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό Sony Entertainment Network, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν μέσω του PS3 ή του PS4 ή μεταβαίνοντας στη διεύθυνση eu.playstation.com/registration.
  2. Επιλέξτε το εικονίδιο PlayStation Store στο μενού XMB του συστήματος PS3.
  3. Από το PlayStation Store, επιλέξτε "Redeem Codes" (Εξαργύρωση κωδικών) στο κάτω μέρος του μενού.
  4. Πληκτρολογήστε τον κωδικό κουπονιού 12 χαρακτήρων (εφεξής "Κωδικός") ακριβώς όπως εμφανίζεται στο κουπόνι.
  5. Αφού πληκτρολογήσετε σωστά τον Κωδικό, επιλέξτε "Continue" (Συνέχεια) στο πλαίσιο διαλόγου.
  6. Για να αποδεχτείτε τους Όρους υπηρεσίας, επιλέξτε "Confirm" (Επιβεβαίωση).
  7. Για να ολοκληρώσετε την εξαργύρωση του Κωδικού, επιλέξτε "Continue" (Συνέχεια).
  8. Η εξαργύρωση του Κωδικού ολοκληρώθηκε. Πλέον, έχετε το δικαίωμα να αγοράσετε την ψηφιακή έκδοση PS4 του συγκεκριμένου παιχνιδιού σε μειωμένη τιμή. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά τον κωδικό ή να τον συσχετίσετε με διαφορετικό λογαριασμό SEN. Μόλις αγοράσετε το σύστημα PS4, μπορείτε να συνεχίσετε στο επόμενο βήμα.
Για να κατεβάσετε την έκδοση του παιχνιδιού για το PS4:
  1. Στο σύστημά σας PS4, εγγράψτε το σύστημα PS4 μέσω του λογαριασμού SEN με τον οποίο εξαργυρώσατε αρχικά τον Κωδικό.
  2. Επιλέξτε το εικονίδιο PlayStation Store στο μενού XMB του συστήματος PS4.
  3. Πριν τη λήψη, βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος PS3 δεν είναι τοποθετημένος στο σύστημα PS4, καθώς το παιχνίδι μπορεί να μην λειτουργήσει σωστά.
  4. Στο PlayStation Store, αναζητήστε το όνομα του παιχνιδιού και επιλέξτε "Purchase" (Αγορά) για να κατεβάσετε την ψηφιακή έκδοση του ίδιου παιχνιδιού στη μονάδα σκληρού δίσκου του συστήματος PS4. Η εκπτωτική τιμή θα αφαιρεθεί από το Sony Entertainment Network account wallet (πορτοφόλι λογαριασμού Sony Entertainment Network) σας σύμφωνα με τους Terms of Service and User Agreement (Όρους υπηρεσίας και τη Σύμβαση χρήσης).
  5. Τοποθετήστε το δίσκο PS3 στο σύστημα PS4** για να παίξετε το παιχνίδι.
**Απαιτείται ο δίσκος του παιχνιδιού PS3 για να παίξετε την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού στο σύστημα PS4.

Αναλυτικός οδηγός:
Μόνο με ψηφιακή έκδοση
  1. Αγοράστε ή προπαραγγείλετε* την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού για το PS3 από το PlayStation Store ή το Sony Entertainment Network Store.
  2. Στο PlayStation Store ή το Sony Entertainment Network Store, βρείτε την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού για το PS4 μόλις κυκλοφορήσει. Η ειδική τιμή θα είναι διαθέσιμη για λογαριασμούς που έχουν αγοράσει την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού για το PS3 από το PlayStation Store.
  3. Αγοράστε ή προπαραγγείλετε** την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού για το PS4 σε μειωμένη τιμή. Ανατρέξτε στους Περιορισμούς προώθησης για κάθε παιχνίδι.
Σημείωση:
Απαιτείται λογαριασμός Sony Entertainment Network και πρόσβαση στο PlayStation®Store. Το PlayStation®Network και το PlayStation Store υπόκεινται σε όρους χρήσης καθώς και περιορισμούς ηλικίας και γλώσσας. Για χρήστες κάτω των 18 ετών απαιτείται γονική συναίνεση. Οι Κωδικοί κουπονιού υπόκεινται σε όρους και προϋποθέσεις. Επισκεφτείτε τη διαδικτυακή τοποθεσία eu.playstation.com/legal.
*Τα παιχνίδια PS3 είναι διαθέσιμα για αγορά και επιλεγμένα παιχνίδια PS3 είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από το PlayStation Store στο σύστημα PS3 και το Sony Entertainment Network Store στο Ιnternet.
**Επιλεγμένα παιχνίδια PS4 θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από το PlayStation Store μέσω του συστήματος PS3 και το Sony Entertainment Network Store στο Ιnternet πριν την κυκλοφορία του συστήματος PS4. Τα παιχνίδια PS4 θα είναι διαθέσιμα για αγορά από το PlayStation Store μέσω του συστήματος PS4 και το Sony Entertainment Network Store στο Ιnternet μετά την κυκλοφορία του συστήματος PS4.

Πηγη Playstation.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.