Social Icons

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Lords Of The Fallen : Ο ανταγωνιστής του Witcher 3

alt text



Φέτος η νέα χρονιά μας προετοιμάζει για την επική μάχη των RPG και ο βασιλιάς τους θα λέγαμε,μέχρι στιγμής ακούει στο όνομα The Witcher 3.Ωστόσο από ότι μου φαίνεται το Witcher φέτος το περιμένει σκληρός ανταγωνισμός.Oχι τόσο βέβαια από το Bound by Flame αλλά από το παιχνίδι για το οποίο θα σας μιλήσω παρακάτω.


Ο λόγος γίνεται για το Lords of The Fallen που παραγωγός του είναι ο Tomasz Gop,που ήταν υπεύθυνος για το Witcher 2. Στον φανταστικό κόσμο του Lords of the Fallen, αναλαμβάνετε το ρόλο ενός ανθρώπου ονόματι Harkyn, που τα βάζει με τον φαινομενικά ασταμάτητο Fallen God και τις δαιμονικές στρατιές του. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς σας, καλείστε να πάρετε αποφάσεις που αλλάζουν δραματικά τόσο τον κόσμο του παιχνιδιού, όσο και τον χαρακτήρα σας, με συνέπειες στην εξέλιξη της ιστορίας. Το Lords of the Fallen διαθέτει εξελιγμένο σύστημα μάχης και μεστά skill trees για κάθε class. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που ανταμείβει το ταλέντο και την επιμονή των παικτών.Μιλώντας για το μέγεθος του Lords of the Fallen, ο Gop αποκάλυψε ότι μόνο η κεντρική ιστορία διαρκεί γύρω στις 15 ώρες. Παρόλα αυτά, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνουν οι παίκτες πέρα από το main quest, που η ενασχόλησή τους με το παιχνίδι μπορεί να είναι ατέλειωτη.

To Lords of The Fallen θα βγεί το φθινόπωρο του 2014 για PC και για τις κονσόλες νέας γενιάς.Δείτε παρακάτω το trailer που έχει βγεί για το παιχνίδι και πείτε μας.Είναι τόσο καλό όσο μας λένε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.