Social Icons

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Hitman New

H IO Interactive ανακοίνωσε επίσημα πως δουλεύει πάνω σε έναν νέο ΑΑΑ Hitman τίτλο τον οποίο και θα δούμε στις κονσόλες νέας γενιάς. Χωρίς να δώσει το όνομα του νέου Hitman αποκάλυψε κάποια από τα στοιχεία που αναμένεται να συναντήσουμε στο παιχνίδι.

Ο γνωστός φαλακρός Agent 47 επιστρέφει και θα τον χειριστούμε  στο απόγειο  της καριέρας του, σε μια περιπέτεια με στόχους που θα πρέπει να σκοτώσουμε ταξιδεύοντας ανα τον κόσμο, έχοντας την υποστήριξη της  Diana Burnwood και του συνόλου της  ICA.

Το νέο Hitman θα επικεντρώνεται στους κύριους μηχανισμούς της σειράς, δίνοντας στον παίκτη μια σειρά από "εργαλεία" για να ξεπαστρέψει τους στόχους του σε ανοικτές, εξωτικές περιοχές. Το παιχνίδι θα τρέχει στη μηχανή γραφικών Glacier 2 ενώ η ομάδα ανάπτυξης ενώ αντλεί έμπνευση από προηγούμενους τίτλους της σειράς Hitman όπως τα Contracts και Blood Money. 

Ο σχεδιασμός των επιπέδων πρόκειται να είναι ανοικτός, χωρίς checkpoints, προσφέροντας στον παίκτη ένα ζωντανό ανοικτό περιβάλλον για να καθορίσει εκείνος την προσέγγιση που θα ακολουθήσει για να πετύχει τους στόχους του.

Σημαντικό στοιχείο, η επιστροφή του Contracts Mode, μέσω του οποίο οι παίκτες θα μπορούν να σχεδιάσουν τις δικές τους αποστολές, χρησιμοποιώντας τα μεγάλα επίπεδα και το περιεχόμενό τους. Όπως συμβαίνει και σε άλλα παιχνίδια με τέτοιες δυνατότητες, οι παίκτες θα μπορούν να μοιραστούν τις δημιουργίες τους με άλλους παίκτες απ'όλο τον κόσμο και να τους προκαλέσουν να ολοκληρώσουν τη δική τους αποστολή ανεβάζοντας τη δυσκολία στα ύψη. Οι δικοί σας κανόνες, τα δικά σας Contracts.

Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα για τον next-gen Hitman εντός του 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.