Social Icons

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014











Σε έναν παροπλισμένο εμπορικό σταθμό σε μια γωνιά του διαστήματος, ο φόβος και ο πανικός έχει καταλάβει τους κατοίκους. Οι παίκτες βιώνουν  μια ατμόσφαιρα ακατάπαυστου τρόμου καθώς θανάσιμοι κίνδυνοι ελλοχεύουν σε κάθε τους βήμα, όπως μια απρόβλεπτη, αδίστακτη καταδίωξη από ένα Xenomorph. Ανήμποροι και απροετοίμαστοι οι παίκτες θα πρέπει να συγκεντρώσουν πόρους, αυτοσχεδιάζουν λύσεις και να χρησιμοποιήσoυν την ευφυία τους, όχι μόνο για να πετύχει στην αποστολή τους, αλλά για να μείνουν ζωντανοί.
Το σενάριο του Isolation ακολουθεί τα βήματα της Amanda Ripley, κόρη της Ellen Ripley, η οποία στην προσπάθεια να εντοπίσει την μητέρα της θα έρθει αντιμέτωποι με τους χειρότερους εξωγήινους φόβους της.



To  Alien: Isolation αν και θα έχει τμήματα shooting, δεν πρόκειται το shooting να αποτελεί κύριο στοιχείο του, αλλά για ένα τίτλο που βασίζεται κυρίως στην τακτική, με τον παίκτη να κρύβεται στους αεραγωγούς και χρησιμοποιεί κυρίως όπλα για μάχη σώμα με σώμα. Επίσης ο τίτλος δε θα διαθετεί κάποιας μορφής multiplayer αλλά θα πρόκειται για μια μοναχική εμεπειρία.

Το Alien: Isolation  αναπτύχθηκε από την Creative Assembly,  και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2014 για το PlayStation  4 και PlayStation 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.