Social Icons

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Γνωρίστε το Xbox One

Σας παρουσιάζουμε το Xbox One

Το ολοκληρωμένο σύστημα ψυχαγωγίας



 

Ετοιμαστείτε για κάτι εκπληκτικό.

Καλωσορίσατε σε μια νέα εποχή παιχνιδιών και ψυχαγωγίας. Μια εποχή όπου τα παιχνίδια γίνονται πιο ρεαλιστικά από ποτέ. Μια εποχή όπου η τηλεόραση υπακούει κάθε σας εντολή. Όπου μπορείτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική στη στιγμή, ενώ παίζετε ένα παιχνίδι. Μπορείτε να δείτε τηλεόραση, να παρακολουθήσετε ταινίες, να ακούσετε μουσική ή να παίξετε ένα παιχνίδι, χωρίς αναμονές και χωρίς καθυστερήσεις. Καλώς ορίσατε σε μια νέα εποχή, όπου οι εμπειρίες που απολαμβάνετε είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις δικές σας προτιμήσεις. Και η ψυχαγωγία που αγαπάτε είναι όλη συγκεντρωμένη σε ένα μέρος. Καλωσορίσατε στο Xbox One, το πραγματικό σύστημα «όλα σε ένα».




Απλά. Άμεσα. Ολοκληρωμένα.

Το Xbox One είναι μια κονσόλα παιχνιδιών προηγμένης τεχνολογίας, ένα σύστημα τηλεόρασης και ταινιών νέας γενιάς και πολλά περισσότερα. Η εποχή που αλλάζατε εισόδους στην τηλεόρασή σας για να παίξετε ένα παιχνίδι ή να δείτε μια ταινία ανήκει πια στο παρελθόν. Με το Xbox One, μπορείτε να δείτε τηλεόραση, να παρακολουθήσετε ταινίες, να ακούσετε μουσική ή να παίξετε ένα παιχνίδι, χωρίς αναμονές και χωρίς καθυστερήσεις. Μόνο με τον ήχο της φωνής σας.

Βυθιστείτε σε μια νέα εμπειρία.

Με το Xbox One, τα παιχνίδια είναι τόσο ζωντανά που θα νομίζετε ότι αυτό που βλέπετε είναι πραγματικό. Εξερευνήστε κινηματογραφικούς κόσμους με χαρακτήρες που είναι πιο ανθρώπινοι από ποτέ. Απολαύστε τηλεόραση, αθλητικές μεταδόσεις, μουσική, ακόμα και το ίδιο το Internet με τρόπους που πριν από λίγο καιρό έμοιαζαν απίστευτοι.

Τεχνολογία που 

σας γνωρίζει καλά.

Το Xbox One μαθαίνει τα πάντα για εσάς. Μαθαίνει τι σας αρέσει και τι όχι. Και παρουσιάζει όλες τις προτιμήσεις σας σε μια προσωπική αρχική οθόνη. Επίσης, το Xbox One διαθέτει πλέον και τον αισθητήρα Kinect στον βασικό εξοπλισμό, ώστε να μπορεί να αντααποκρίνεται με φυσικό τρόπο στη φωνή, τις κινήσεις και τις χειρονομίες σας. Ξεχάστε πλέον τις στατικές λύσεις ψυχαγωγίας. Στο Xbox One, η ψυχαγωγία είναι προσωπική υπόθεση.


Συνδεθείτε.

Μαζί με το Xbox Live, το Xbox One σας φέρνει πιο κοντά στην ψυχαγωγία που αγαπάτε και στα άτομα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Μπορείτε να συνομιλήσετε με τους φίλους σας στο Skype ενώ παρακολουθείτε μια αθλητική εκπομπή στην τηλεόραση. Μπορείτε επίσης να επιδείξετε τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού σας στη στιγμή με τη λειτουργία Game DVR. Επιπλέον, όταν το Xbox One είναι συνδεδεμένο στο Xbox Live, δεν χρειάζεται να περιμένετε για να ολοκληρωθεί η ενημέρωση του παιχνιδιού πριν ξεκινήσετε να παίζετε. Το σαλόνι σας γίνεται πλέον το επίκεντρο της ζωής σας.

 Τι είναι;

 

Όταν η κορυφαία σχεδίαση συναντά την κορυφαία τεχνολογία.

Το Xbox One προσφέρει μια εμπειρία ψυχαγωγίας που δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε έχετε δει μέχρι σήμερα. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του είναι εξίσου εντυπωσιακή με τη χαρακτηριστική σχεδίασή του. Οι απότομες γωνίες και οι καθαρές γραμμές του χαρακτηρίζουν μια κομψή, μοντέρνα κονσόλα που ταιριάζει με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης. Το Xbox One σχεδιάστηκε από την αρχή ώστε να γίνει το επίκεντρο κάθε σαλονιού.


  • 8 πυρήνες

    Ο 8πύρηνος επεξεργαστής x86 επιτρέπει την άμεση και εύκολη εναλλαγή μεταξύ των παιχνιδιών και των αγαπημένων σας εφαρμογών ψυχαγωγίας.
  • Εισερχόμενη σύνδεση HDMI

    Συνδέστε τον καλωδιακό ή δορυφορικό αποκωδικοποιητή σας στο Xbox One και απογειώστε τις δυνατότητες ψυχαγωγίας της κονσόλας σας*. Η εισερχόμενη σύνδεση HDMI σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τηλεόραση μέσω του Xbox. Η εναλλαγή εισόδων φαντάζει πλέον… πρωτόγονη.1
  • Άφθονη μνήμη

    Τα 8 GB μνήμης RAM και ο σκληρός δίσκος χωρητικότητας 500 GB** παρέχουν όλη τη μνήμη που χρειάζεστε για παιχνίδια, demo, ταινίες, μουσική και άλλα.2
  • Blu-ray

    Παρακολουθήστε ταινίες και παίξτε παιχνίδια με εκπληκτική εικόνα υψηλής ευκρίνειας χάρη στη μονάδα δίσκου Blu-ray.

 

(πηγη xbox.com)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.